Bez auta do práce i do školy 2023

01.05.2023 - 16.06.2023
Místo: Chrudim
Typ: Sport

I naše město se prostřednictvím projektu Zdravé město rozhodlo podpořit výzvu Bez auta do práce i do školy, jejíž druhý ročník v květnu odstartuje. Někteří z vás mohou znát akci Do práce na kole, z které vycházejí i naše zkušenosti. Naše chrudimská výzva je bez účastnického poplatku.

Kampaň bude probíhat ve dnech od 15. května do 16. června

Pro cesty do práce či do školy budete moci využít kolo, koloběžku či chodit pěšky. V případě nemožnosti se zapojit každodenně touto formou, budete moci nově využít možnosti pohybové aktivity. Do akce se mohou zapojit jednotlivci i týmy, které oceňují společnou zábavu s kolegy a spolužáky, hecování a překonávání se a také zpestření běžného pracovního a školního dne. Tým můžete sestavit ale i s rodinou či kamarády.

Postupně se budeme snažit připravovat pro registrované účastníky i doprovodný program a nezapomeneme ani na závěrečné vyhodnocení celé akce.

1. května 2023 pouštíme registraci týmů/jednotlivců.
 
Než opravdu začneme sportovat, čeká vás několik kroků
 
1. Kapitán týmu/jednotlivec(tým může obsahovat jen kapitána) si zvolí název týmu a heslo a následně vyzve ostatní členy týmu k registraci.
 
Proveďte registraci týmu/jednotlivce (registruje se stejně jako tým) v termínu 1. - 8. 5. 2023 na odkaze: https://arcg.is/0XyHGb   nebo použijte   QR kód.
Veškeré informace získáte na webové stránce https://1url.cz/@bez_auta_do_prace_2023
Těšíme se na vaše výkony!

Pořadatel

město Chrudim - Zdravé město

Resselovo náměstí 77, 53701 Chrudim
Telefon: 737770811
E-mail: sarka.truneckova@chrudim-city.cz
Odkazy: Web Facebook